Egy fejvadász blogja

"Mindennapi munkám során gyakran találkozom emberekkel..."

Utolsó kommentek

A sz*rlavina csak nő...

2008.04.03. 15:17 Hunter Milo

Most már csak a maradék néhány áruházláncról várom a leleplező cikkeket:

http://index.hu/gazdasag/vilag/kem080403/

"Nemcsak a Lidl, hanem a gyanú szerint két további német élelmiszer-kereskedelmi szupermarket-, illetve diszkontlánc, az Edeka és a Plus is kémkedett dolgozói után. Csütörtöki értesülések szerint erről tanúskodnak azok a jegyzőkönyvek, amelyeket egy, az Edeka és a Plus számára dolgozó biztonsági cég készített, s amelyek a Stern című hírmagazin birtokába jutottak.

Ezekből a hatóságok állítása szerint egyértelműen kitűnt, hogy a konkurensek sem válogattak az eszközökben, azaz ugyanúgy megfigyelték alkalmazottaikat, ahogy azt a Lidl tette. Egyes üzleteikben ebből a célból minikamerákat szereltettek fel, továbbá megbízott nyomozókkal figyeltették dolgozóik magánéletét."

Kíváncsi vagyok a szektorban dolgozók ezt hogyan élik meg, van-e ellenvélemény, gondolja-e valaki úgy, hogy ez szükséges dolog.


Szólj hozzá!

Címkék: dolgozó botrány lidl megfigyelés negatív lánc áruház túlkapás munkahelyi nyomkövetés kamerás diszkont áruházlánc

A bejegyzés trackback címe:

https://fejvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr91409725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása