Egy fejvadász blogja

"Mindennapi munkám során gyakran találkozom emberekkel..."

Utolsó kommentek

Látogatók és aktivitás

2008.05.23. 15:00 Hunter Milo

Páran fejtegettétek kommentben hogy tényleg kevés a hozzászólás, illetve kár, hogy nem aktívabbak az olvasók.
Hát: úgy néz ki hogy nemcsak az olvasók száma miatt kevés a komment. Google Analytics barátom nagyon hasznosnak bizonyult abból a szempontból, hogy rámutatott, a látogatóim nagyon nagy része (cca 80%) a "motivációs+levél+példa" kulcsszavak alapján talál ide, amióta csak felkerült az a post, és miután végrehajtja ctrlc+ctrlv-t, tovább is áll. Ez részben jó, hátha valakit megragad és ittragad (bocs...), de úgy látszik nem elég, a látogatások "mélysége" ugyanis két véglet között váltakozik, mondanom sem kell hogy hol vannak kevesebben :)
Két lehetőségem van:
1. írom tovább a posztokat szorgalmasan, hátha idővel kialakul valami
2. Előveszem fikázós énem, és commentwhore irányba indulok el, írok még pár posztot a "motivációs+levél+példa" kulcsszavakhoz, felkapom az éppen aktuális híreket, botrányolok, fikázok és szidok, hátha összejön egy index címlap, és szorgosan kommentelek más, hasonló blogokhoz, hátha átszöknek/szoknak (úgy néz ki ez egy ilyen nap) ide páran.

Kérdés: A Layout milyen? Gondolkodom hogy megváltoztatnám, mert túl apróak a betűk, és nem tudom a posztokat úgy rövidíteni, hogy csak az első bekezdés legyen látható, a többit a klikk után lehessen elérni. Lehet hogy sokkal áttekinthetőbb lenne.

Jó hírem is van azért. Egy ismerősöm, aki szintén fejvadász, olvasgat néha, és felajánlotta, hogy vendégbloggerkedne, aminek nagyon örülnék. Mivel meglehetősen más területen dolgozik, és más szemléletű, mint én, mindenképpen gazdagítaná a tartalmat (hint-hint) :)

Magamhoz képest rebbelis leszek, és csakazértis felsorolom tag-be hogy: "motivációs+levél+példa"  :P

Természetesen nem maradhat el a poszthoz szorosan kapcsolódó kép sem! Gyerekek, jó irányba haladok? :P 

2 komment

Címkék: látogatottság komment street levél hozzászólás naked példa half motivációs woman félmeztelen aktivitás

A bejegyzés trackback címe:

https://fejvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr74483814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

myworld 2008.06.04. 07:49:11

Ne add fel, nagyon tanulsagos, erdekes a blogod. Nagyon szeretem olvasni. Mindig talalok benne figyelemfelkelto dolgot. ( a multkori egyik temaddal halara gyorortem az ismeroseimet. Teszteltem a boxukat:))))Kivancsian varom a kollegad beirasait is.

Hunter Milo · http://fejvadasz.blog.hu 2008.06.05. 13:11:02

Köszönöm :) A "kollégám" - aki sajnos nem az, "csak" egy barátom -, az utolsó két poszt szerzője - Kristen. Remélem nem áll meg itt :)
süti beállítások módosítása