Egy fejvadász blogja

"Mindennapi munkám során gyakran találkozom emberekkel..."

Utolsó kommentek

A világ legjobb állása

2009.01.13. 17:35 Hunter Milo

" Álommunkát hirdetett meg egy ausztrál idegenforgalmi bizottság: egy szigetre kellene vigyázni hat hónapon keresztül, 22 millió forintért. A feladat a teknősetetésben, a búvárkodásban és a posta kezelésében merül ki, értesült az InfoRádió."

 Ausztrál idegenforgalmi illetékesek olyasvalakit keresnek, aki képes vigyázni egy szigetre. Fizetés gyanánt 70 ezer fontot, nagyjából 22 millió forintot ígérnek, és ezért havonta mindössze 12 órát kéne "dolgozni". A feladat egyszerű lenne: etetni a teknősöket, megfigyelni a bálnákat, búvárkodni, kezelni a szigetre érkező postát. Előnyt jelent, ha a jelentkező kedveli a szabadtéri sportokat, hajlandó új dolgokat kipróbálni és jól beszél angolul.

A szerencsés kiválaszott, az ötezer lakosú, homokos tengerpartú Hamilton-szigeteken élhet, és még a lakbért is állják.

Az ajánlat túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, pedig a queenslandi idegenforgalmi bizottság hangsúlyozta: nincs semmiféle csapda hirdetésükben. "Nem kérdés, ez a világ legjobb állása. Minden megvan, amiről az emberek álmodnak: fehér homokos tengerpart, ragyogó kék ég, meleg tengervíz és barátságos emberek. Ráadásul nagyon jó a fizetés, amiért csak pár órát kell dolgozni, minimális erőfeszítéssel" - mondja a Tourism Qeensland munkatársa.

A "szigetgondnoki" állást 18 országban hirdették meg, a munka július 1-jén kezdődik. A kiválasztottnak heti rendszerességgel kell blogolnia, valamint fotó- ás videónaplót vezetnie. A szervezők célja, hogy felhívják a turisták figyelmét az ausztrál szigetvilágra.

A jelentkezőknek egy 60 másodperces videót kell elküldeniük a szervezőknek, amiben megmagyarázzák, miért jelentkeztek az állásra és miért tartják magukat alkalmasnak a "szigetgondnoki" feladatra. A videós bemutatkozást a www.islandreefjob.com internetes oldalra kell elküldeni. A Tourism Qeensland első körben 11 jelentkezőt választ ki, akiket a helyszínen tesztelnek tovább. A szerencsést május 6-án nevezik meg.

InfoRádió

Szólj hozzá!

Címkék: nagy legjobb ausztralia vilag korall allasa zatony

A bejegyzés trackback címe:

https://fejvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr100874673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása