Egy fejvadász blogja

"Mindennapi munkám során gyakran találkozom emberekkel..."

Utolsó kommentek

HVG Állásbörze - okt. 15-16

2009.10.12. 16:24 Hunter Milo

Lesz ismét egy HVG-s állásbörze, programokkal, előadásokkal, tanácsadással. Én is ott leszek, de csak mint látogató :-)

Ha hallok valami okosat, megosztom majd veletek itt a blogon.

Íme a program:

A HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok néhány nap múlva, október 15-én és 16-án ismét várja az állás- vagy továbbképzési lehetőséget kereső fiatal diplomásokat!

Idén ősszel 101 állás- vagy képzési lehetőséget kínáló vállalkozás, intézmény ajánlataival találkozhatnak az érdeklődők. Több mint 1500 álláslehetőség és számtalan képzési ajánlat mellett a személyzeti tanácsadók által a rendezvényen is meghirdetett több ezer álláslehetőségre is pályázhatnak látogatóink. A végzős hallgatók, a pályakezdők és a már 3-5 éves gyakorlatot szerzett, felsőfokú végzettségű szakemberek egyaránt megtalálhatják a számukra vonzó karrierlehetőséget. A legkeresettebb végzettségek: villamos- és gépészmérnöki, közgazdasági, pénzügyi, informatikai és marketing/kommunikáció. Kiállítóink állásajánlatai itt tekinthetők meg.

Ízelítő a szakmai programokból:

  • Ne küldj önéletrajzot! – a Karrier Intézet igazgatójának interaktív előadása.
  • Legyél te a kétmilliomodik Erasmus-ösztöndíjas! – az Erasmus előnyei hallgatói szemmel.
  • 100 csoda kerekasztal beszélgetés, avagy mit ér a találmány, ha magyar?
  • Reális bérigények – tanácsok a bértárgyalás túlélésére
  • A Mars-kutatás legújabb eredményei – Sík András előadásában.

A Mérnök Napok keretein belül izgalmas kísérlet-bemutatókat, tudományos előadásokat, találmány-kiállítást, a kiállítók termék- és technológiai bemutatóit, és minden, a mérnöki, műszaki szakemberek, végzősök számára hasznos újdonságot, programot találhat.

A részvétel a rendezvényen és a programokon ingyenes, de online vagy helyszíni regisztrációhoz kötött. Online regisztráció esetén elkerülheti a belépés előtti várakozást, sőt hasznos tippeket, tanácsokat kaphat az állásbörzére való felkészüléssel, a hatékony álláskereséssel kapcsolatban! (www.hvgallasborze.hu/latogatoknak)

HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok
Időpont: 2009. október 15-16. (csütörtök-péntek) 10.00-18.00
SYMA Rendezvényközpont, B csarnok
További információk: www.hvgallasborze.hu

1 komment

Címkék: hvg 2009 állásbörze

A bejegyzés trackback címe:

https://fejvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr321445354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lazlo85 2009.10.15. 08:47:11

néztem én is de 1 bank se lessz jelen??? hogy lehet ez? ennyire válság van? ( ha vkinek van infoja hogy a K&H) jelen lesz-e vagy máshol ősszel értesítsen már lécci ken18&citromail.hu beszélni akaroka HR-esükkel:)
süti beállítások módosítása