Egy fejvadász blogja

"Mindennapi munkám során gyakran találkozom emberekkel..."

Utolsó kommentek

Búcsú

2012.11.06. 21:20 Hunter Milo

Sziasztok blogolvasók! Azt már láthattátok, hogy az utóbbi pár évben jelentősen lecsökkent az új posztok száma. De most eljött az idő, amikor sajnos már nem tudom a megfelelő időt biztosítani a személyes megkeresések megválaszolására sem. Eddig sem ment könnyen/gyorsan a dolog, de mostanra alakultak úgy a körülményeim, hogy rendet kell tennem a prioritásaim között, és komolyabban megválasztani azt, hogy mibe fektetem az időm. Azt is megfigyeltem, hogy a kérdések/gondok nagy többségére van már válasz a blogon, tehát érdemes kicsit keresgélni. A blogot nem törlöm, hátha továbbra is segítségetekre van, de tartsátok észben hogy a legtöbb bejegyzés már jó pár éves, és a dolgok változnak. 

Gondolkoztam, hogy milyen magvas jótanáccsal búcsúznék tőletek, de azt hiszem nálam sokkal jobban elmondják azok, akiktől én is tanulok. Szóval az egyetlen jótanácsom: maradj nyitott, és mindig tanulj (másoktól). Ha nem tudod hol kezdd, kezdd itt: http://www.ted.com/talks

Sheryl Sandberg a Facebook COO-jának két beszédével búcsúznék.

További sok sikert nektek!

Milo

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fejvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr334894237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása